Web - online ydelser

Indtag din plads online

Jeg kan hjælpe dig med en helt ny hjemmeside, webshop, eller blot en gennemgang af, og forslag til forbedringer på din nuværende hjemmeside. Giv mig et par stikord om din virksomhed eller det du ønsker at sælge, og jeg sammensætter gode, korte tekster som søgemaskinerne kan lide. Driller et program på din computer, så forsøger jeg gerne at løse det via online TeamViewer adgang. Har du behov for opsætningen af dit nyhedsbrev i MailChimp, Ubivox eller et andet program, hjælper jeg dig gerne med en skabelon eller fremadrettede udsendelser af dine nyhedsbreve.

MDV
MDV

press to zoom
ADG
ADG

press to zoom
burre
burre

press to zoom
MDV
MDV

press to zoom
1/10
Webshop
omsætning året rundt

En webshop er fremtiden, pandemier eller ej. Din shop er åben for bestillinger 24 timer i døgnet og endda med en lav "husleje", hvor den dyre beliggenhed er underordnet. En god webshop skal, som din hjemmeside, være nem at navigere rundt på og ikke mindst for kunderne at kunne gennemføre problemfrie bestillinger og sikre betalinger.    

Hjemmesider
design & opsætning - fra A-Z

Din hjemmeside er dit digitale visitkort og er virksomhedens ansigt udadtil. I løbet af blot få sekunder, vil besøgende tage stilling til om de ønsker at forblive på din hjemmeside eller surfe videre til din konkurrent. Hvis besøgende forbliver på din hjemmeside, er det fordi den har gjort et godt førstehåndsindtryk. Er din hjemmeside rodet og svær at finde relative informationer på, har du måske lige mistet en af dine vigtigste kunder. 

webshop.png
 
 

Uanset hvilken platform din hjemmeside ligger på, som f.eks. Wordpress, Umbraco eller andet, kan jeg hjælpe. 

Wix-platformen har jeg mange års erfaring med - en nem platform for alle, uanset erfaring.

 
Tekstforfatning
sig det med SEO-ord

En god hjemmeside indeholder gode tekster, der beskriver din virksomhed, dine produkter eller services. Ofte falder virksomheder i den samme fælde, at skrive tekster der er baseret på internt sprog, men som besøgende ikke helt forstår. Det er samtidig vigtigt at tekstindholdet også indeholder søgeord, også kaldet SEO, for at hjemmesiden har en chance for at rangere højt på de forskellige søgemaskiner. Uanset hvor flot en hjemmeside er, skal den jo også kunne findes når potentielle kunder søger på nettet.

Hjemmeside gennemgang
"løft" din nuværende hjemmeside

Du har måske allerede en flot hjemmeside som du er glad for, men føler ikke helt den opnår den effekt du ønsker. Jeg tager gerne en gennemgang af din hjemmeside og kommer med konstruktiv feedback, samt konkrete forslag til hvad der kan gøres bedre, uden de store omkostninger.

SoMe - sociale medier
vær med hvor det sker

De sociale medier er blevet en vigtig nøglespiller i både annonceringer og link til virksomhedens hjemmeside. Sælger du lækre visuelle produkter, er Instagram måske stedet du burde være mest aktiv. Er din virksomhed mere tekstbaseret, så kunne LinkedIn være den bedste løsning for dig. Facebook er god til det visuelle med korte tekster.

Nyhedsbrev
hold kontakten til dine kunder

Vi kender dem alle, nyhedsbreve der vælter ind i vores indbakke. Ofte har de et uinteressant indhold og man føler nærmest at de blot sender et ud, for ikke at blive glemt. Det er vigtigt at have et målrettet indhold, hvor læseren føler at du har noget vigtigt du vil dele. Hellere få nyhedsbreve, end alt for mange, hvor læseren føler sig spammet og dermed afmelder nyhedsbrevet. 

Webgrafix online IT-support TeamViewer
IT-hjælp
Hjælp - min computer gør ikke hvad jeg siger

Har du brug for IT-hjælp, kigger jeg gerne på det via fjernsupport. Alt du skal gøre er at installere et gratis program, TeamViewer. Efter den hurtige installation, god-kender du blot min ”overtagelse”  af din computer og får løst det problem du har kæmpet med. Det kan være en mail-signatur, installation af printer eller andre tidskrævende problemer. Jeg kan kun ”overtage” din computer, ved at du godkender overtagelsen. Kan jeg ikke løse problemet, betaler du selvfølgelig ikke for min tid.

 
 
 
 
Design 
Opsætning 
Vedligeholdelse
  • hjemmeside

  • webshop

  • nyhedsbrev

  • SoMe-profiler

  • tekstforfatning

  • hjemmeside gennemgang

  • forslag til hjemmeside forbedringer 

  • online IT-hjælp via TeamViewer