COOKIE- OG PRIVATLIVSPOLITIK HOS Webgrafix.dk

Introduktion
Når du besøger min hjemmeside bliver der indsamlet oplysninger om dig, som bliver brugt til at tilpasse og forbedre mit indhold her på hjemmesiden. Hvis du ikke ønsker, at der bliver indsamlet oplysninger om dig, bør du slette dine cookies og undlade videre brug af hjemmesiden. I de nedenstående afsnit har jeg uddybet, hvad det er for informationer, der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Cookies
Hjemmesiden anvender "cookies", som er en tekstfil, der gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med formålet at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette evt. annoncer. Cookies kan dog ikke indeholde skadelig kode som fx. virus.
Det er muligt for dig at slette eller blokere for cookies. Det kan du gøre ved at følge denne vejledning.


Hvis du følger vejledningen og sletter eller blokerer cookies, så vil de evt. annoncer du ser kun blive mindre relevante for dig, mens de vil optræde hyppigere. Du kan samtidig også risikere, at hjemmesiden ikke fungerer optimalt, samt at der er indhold, som du ikke kan få adgang til.

 

PERSONOPLYSNINGER

Generelt
Personoplysninger er alle former for informationer, som i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter min hjemmeside, så indsamler og behandler jeg en række af sådanne informationer. Det sker f.eks. ved at du sender mig en besked via kontaktformularen.

Jeg indsamler og behandler typisk følgende slags oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på. I det omfang du selv giver eksplicit samtykke og selv indtaster informationerne, behandler vi desuden: Navn, telefonnummer og e-mailadresse.

Sikkerhed
Jeg behandler dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.


Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere er relevant.


Jeg har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål
Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og for at kunne levere dig de services, du har efterspurgt, som fx at kontakte dig ud fra din henvendelse. Derudover anvender jeg oplysningerne til at optimere og forbedre mine services og indhold.

Periode for opbevaring
Jeg opbevarer oplysninger i det tidsrum, som er tilladt i henhold til lovgivningen, og sletter dem, når de ikke længere er nødvendige eller relevante. Perioden afhænger af, hvilken karakter oplysningen er og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at give en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger
Data om din brug af hjemmesiden, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang oplysningerne er kendt, og såfremt jeg benytter mig af tredjeparter. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om Cookies ovenfor. Oplysningerne bliver anvendt til at målrette evt. annoncering, hvis dette gør sig gældende.

Jeg benytter derudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vegne af os og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.m. vil kun ske, hvis du selv giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig i et almindeligt format (dataportabilitet). Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysningerne anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig.

 

Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til, at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: tb@webgrafix.dk. Hvis du vil klage over min behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.


Ønsker du ikke længere, at jeg skal behandle dine personoplysninger, eller at jeg skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende mig en anmodning herom til ovennævnte e-mailadresse.

Opdateret 5/2-2021

Udgiver
Websitet ejes og publiceres af:

Webgrafix.dk
Telefon:+45 2124 4467
E-mail: tb@webgrafix.dk

Privatlivspolitik & cookies

Herunder kan du læse Webgrafix´s politik for behandling af de personoplysninger du afgiver, når du besøger og accepterer privatlivspolitikken og cookies hos webgrafix.dk.  

Freelancer Tina Bjørn

M.: +45 21 24 44 67

tb@webgrafix.dk

Det må gerne

ligne en million,
men...

behøver ikke

koste tilsvarende!

  • Hjemmesider, grafisk design og fotografering

© webgrafix · Aarhus 

KONTAKT MIG

Brugervenlige hjemmesider · Webshop ·  Grafisk design  · Logo og visitkort · Hjælp til tekstforfatning, nyhedsbreve og SoME-profiler ·  Online IT-support ·  Fotografering og redigering