/kontakt

En hjemmeside er nutidens visitkort - en vedligeholdt, opdateret hjemmeside og ikke mindst en brugervenlig hjemmeside er en vigtig præsentation af din virksomhed.

 

Hos os er det vigtigt at hjemmesiden bliver bygget op omkring kundens image og ønsker - vi hjælper gerne med den grundlæggende idé.

 

Webgrafix tror på individualisme, som afspejles ikke mindst i vores arbejde for vore kunder, men også med de kollegaer, som arbejder sammen med os.

Vi tror på, at der er plads til forskelligheder - det er der hos os!

Vi er ikke de største - og har ingen intention om at blive det. Vi værner om vores tætte kontakt til vore kunder og giver os selv 100 % -  alle vore kunder er vigtige, med forskellige behov, og derfor vil din hjemmeside altid blive tilpasset dit behov.

 

Vi vedligeholder din hjemmeside - sørger for at kontakte dig fra tid til anden for hele tiden at ajourføre din hjemmeside.

Vi kan skabe dig et nyt image - et helt nyt logo - vi overtager de opgaver, som du ikke ønsker at bruge tid på - lige fra opdatering af din hjemmeside til  opbygning af en helt ny hjemmeside.


Vi kommer gerne med forslag om, hvad der skal til for at løfte dit image og derved forhøje din omsætning.

En hjemmeside er et levende visitkort og det er vigtigt, at kunden fatter tillid og ikke mindst nyder at besøge din hjemmeside.

Du er velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud eller evt. en gennemgang af jeres nuværende website.
 
 
Det må gerne ligne en million - men behøver ikke koste tilsvarende!

©All rights reserved - Webgrafix, Tina Bjorn Photography by Tina Bjørn